GMC Dienstverlening

Grey Matter Consulting verkoopt zelf geen oplossingen of producten en is daarom in staat om onafhankelijk advies uit te brengen over de oplossingen, leveranciers of producten die het beste passen bij de behoefte binnen uw organisatie.

  • Heeft u een bedrijfskundig, technisch of IT gerelateerd probleem en bent u op zoek naar advies of een oplossing?
  • Is het tijd voor uw organisatie om de volgende stap te nemen in automatisering of professionalisering?
  • Twijfelt u over het juiste moment voor uw organisatie om een overstap te maken naar een nieuwe technologie?
  • Vraagt u zich af of een nieuwe technologie of een overgang naar een andere manier van bedrijfsvoering voor u de investering waard is?

GMC verschaft u van eerlijk advies, zonder dat wij een eigen product aan u hoeven te slijten. Hierdoor is uw belang is ons belang.

Wij garanderen u een stevige IT en bedrijfskundige achtergrond, welke gepaard met het inzetten van onze logische denkwijze en ons logisch inzicht, onze technische en bedrijfskundige know-how en de capabiliteit en nieuwsgierigheid om alle mogelijke zaken grondig voor u uit te zoeken, vanuit het perspectief van uw organisatie.

Kiest u aan de hand van ons advies voor een bepaald product of een bepaalde oplossing dan kunnen wij u ook ondersteunen bij het selecteren van de voor u juiste leveranciers en kunnen wij eventueel uw technische afdeling of uw team versterken en ondersteunen en of begeleiden in het implementatietraject. U heeft dan tijdelijk een extra professionele en formeel geschoolde employee ter versterking van uw organisatie!